600 g sriuboje virtos avienos
prieskonių (pipirų, mairūnų)
prieskoninių daržovių (morka, petražolė, svogūnas)
3 skiltelės česnako
šaukštas riebalų
šaukštas miltų
2-3 pomidorai
pusė stiklilnės grietinės
druskos

Prieskoninės daržovės stambiai sutarkuojamos (svogūnai smulkiai supjaustomi) ir viskas pakepinama riebaluose kartu su miltais. Česnakas ir mairūnai sugrudami su druska. Virta aviena supjaustoma nedideliais gabaliukais ir viskas sudedama į pakepintas prieskonines daržoves, pridedama pomidorų (ar pomidorų tyrės), grietinės ir, uždengus indą, patroškinama 10-15 min.
Sudedama į gerai pašildytą gilesnį pusdubenį, papuošiama.
Valgoma su virtomis bulvėmis, troškintais burokėliais, su pupomis, birią grikių ar ryžių koše.

Twitter