TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

100 g kvietinių džiūvėsių
600 g žūvies
150 g svogūnų laiškų
500 ml pieno
2 kiaušiniai
40 g miltų
maltų juodųjų pipirų
druskos
petražolių ir krapų lapelių
virtų bulvių

Išdarinėtą žūvį pasūdyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudėti į aliejumi išteptą formą, sudėti smulkintus svogūnus, žalumynus, tarkuotus džiūvėsius, supilti karštą pieną ir troškinti. Papuošti žalumynais ir kapotais kietai virtais kiaušiniais. Garnyrui tinka virtos bulvės.

Twitter

Troškinta žuvis su žalumynais ir džiūvėsiais

100g kvietinių džiūvėsių,
600g žuvies,
150g svogūnų laiškų,
500ml pieno,
2 kiaušiniai,
40g miltų,
pipirų, druskos,
petražolių,
krapų, virtų bulvių.

Išdarinėtą žuvį pasūdyti, apvolioti miltuose,apkepinti, sudėti į aliejumi išteptą formą, sudėti smulkintus svogūnus, žalumynus, tarkuotus džiūvėsius, supilti karštą pieną ir troškinti. Papuošti žalumynais ir kapotais kietai virtais kiaušiniais. Garnyrui tinka virtos bulvės.

Twitter