Reikės:
žalios cukinijos,
morkų,
svogūno,
česnako,
alyvuogių aliejaus,
pomidorų,
paprikų,
krapu,
imbiero miltelių (arba šaknies),
bazilikų džiovintų (kiekis priklauso valgančių skaičiaus),
vegetos prieskonių.

Eiga:
Paprastai imu morką, kuria supjaustau žiedeliais, paverdu mažame vandens kiekyje, po to suberiu kartu nuluptą, supjaustytą kubeliais cukiniją (jei senesnė išimu sėklas), papriką, svogūno galvutę, česnako skiltelę, dvi paprikas (geltoną ir raudoną, arba žalią, užberiu imbiero, baziliko, užpilu kokius du-tris šaukštus aliejaus ir nemaišydamas troškinu. Galima pakratyt kelis kartus. Maždaug dvidešimt minučių uždengęs troškinu. Pabaigoje sudedu du pomidorus, įberiu vegetos pagal skonį ir troškinu dar kol sutiš. Įberiu smulkintų krapų. Uždengiu dangtį ir išjungiu dujas 🙂
Skanaus!

Twitter