(4 porcijos)
4 nedidelės cukinijos (Cukinija)
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
2 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukštai tiršto pomidorų padažo
50 g pomidorų (Pomidorai)
50 g makaronų
200 g konservuoto tuno savo sultyse
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių

1. Cukinijas perpjaukite išilgai per pusę, išimkite sėklas.
2. Orkaitę įkaitinkite iki 180°.
3. Makaronus išvirkite ir nukoškite.
4. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje. Baigiant kepinti pridėkite pomidorų padažą, pomidorus bei makaronus ir troškinkite 10 min. Tuną susmulkinkite šakute, sudėkite į keptuvę su pomidorais, pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.
5. Kepimo skardą ištepkite riebalais. Sudėkite į ją išskobtas cukinijas ir pripildykite jas paruošta mase. Ant viršaus užberkite maltų džiūvėsėlių.
6. Kepkite maždaug 25 min. Patiekite papuošę salotų ar petražolių lapeliais.

Twitter