4-5 dideli vafliai,
1 stiklinė medaus,
1 stiklinė cukraus,
200 g sviesto,
1 šaukštas kakavos miltelių,
1 arbat. šaukštelis miltų,
50 g riešutų,
prieskonių (vanilinio cukraus, imbiero),
šokolado,
miltinio cukraus puošimui.

Vandens vonelėje pakaitinamas dubenėlis su susikristalizavusiu medumi.Medui ištirpus įberiamas cukrus,
sudedamas gabalėliais pjaustytas sviestas ir maišoma, kol jie ištirps.Sudedami kapoti riešutai, kakavos milteliai, miltai, prieskoniai ir, intensyviai maišant, kaitinama apie 10 min.
Paruoštu tirštu kremu sutepami vafliai.Vieną sluoksnį galima aptepti rūgščia uogiene (3-4 šaukštai).Paslegiama ir 1-2 val. šaldoma šaldytuve.Prieš valgant supjaustoma rombais ir kvadratėliais.Puošiama tirpintu šokoladu, miltiniu cukrumi.
Šiuo kremu sulipdomos ir kukurūzų lazdelės.

Twitter