4 porcijoms reikės:
1l pieno,
2 maišelių vanilinio ir šokoladinio kremo(miltelių),
4 kupinų šaukštų cukraus,
100g šokoladinio užpilo,
50g baltojo šokolado,
250g grietinėlės,
2 apelsinų ar kitų sezoninių vaisių (pvz braškių)

Pasiruoškite dvi po pusę stiklinės pieno. Kiekvienoje ištirpdykite kremo miltelius ir įdėkite po du šaukštus cukraus. Likusį pieną vėl lygiomis dalimis supilkite į du puodus. Užvirkite. Verdantį pieną nukelkite nuo ugnies. Į vieną puodą supilkite pieną su vaniliniu kremu, sumaišykite ir vėl užvirkite. Į kitą- pieną su šokoladiniu kremu ir taip pat sumaišykite ir užvirkite. Paskalaukite šaltu vandeniu 4 indelius ir supilkite į juos po porciją paruošto kremo. Leiskite atšalti. Karšto vandens vonelėje ištirpdykite baltąjį šokoladą ir šokolado užpilą. Šokolado užpilo užpilkite ant riebalais išteptos aliuminio folijos. Ant viršaus padarykite baltojo šokolado juosteles. Kai sustings, supjaustykite trikampiais. Kremą sudėkite į lėkšteles, papuoškite plakta grietinėle, vaisiais ir šokolado trikampiais.

Twitter