Ananasas (500g ),
2 apelsinai (200g ),
mangas (250g ),
butelis sauso balto vyno (0,75l ),
butelis sauso šampano (0,75l ),
butelis toniko (0,33l ),
5 šaukštai vyšnių trauktinės,
3 šaukštai cukraus pudros,
mėtų lapelių,
nedidelė vynuogių kekė.

Ananasą nulupti, išpjauti kietą šerdį ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Apelsinus nulupti, supjaustyti griežinėliais, o šiuos – nedideliais gabaliukais. mangą nulupti, išimti kaulą , o minkštimą supjaustyti kubeliais. Paruoštus vaisius sudėti į didelį stiklinį indą, apibarstyti cukraus pudra, apšlakstyti vyšnių trauktine ir 1 val. palaikyti. Supilti vyną ir šaldytuve palaikyti 4 val. Ptieš patiekiant supilti šampaną, toniką, o indą papuošti mėtomis bei vynuogėmis.

Twitter