4 porcijoms reikės:
400g lašišos filė,
16 „cannelloni“vamzdelių,
2 cukinijų,
250g varškės,
kiaušinio,
40g sviesto,
40g miltų,
2 stiklinių pieno,
druskos,pipirų,
muskato riešuto.

Sviestą išlydykite indelyje, suberkite miltus ir šiek tiek pakepinkite, tada maišydama pilkite šiltą pieną. Padažą pagardinkite druska, pipirais, muskato riešutu ir visą laiką maišydama pavirkite 10 min.
Žuvies filė supjaustykite kubeliais, cukiniją sutarkuokite stambia trintuve. Varškę sutrinkite su kiaušiniu, sumaišykite su cukinija ir žuvimi, pabarstykite druska ir pipirais. Vamzdelius kelioms min. įdėkite į verdantį, pasūdytą vandenį, atsargiai išimkite ir leiskite atvėsti. Į vidų prikimškite įdaro. Vamzdelius vieną prie kito dėkite į formą, apipilkite padažu ir kepkite 35 min. 225 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Twitter