(70 sausainiukų):
450g kvietinių miltų,
žiupsnelis druskos,
375g miltinio cukraus,
100g kapotų migdolų,
300g sviesto,
pakelis vanilinio cukraus.
Priedai: arbata ar kava
Patarimas:
i tešlą galima įmušti 2-3 kiaušinių trynius.Tokią tešlą bus lengviau formuoti. Skardą rekomenduojama iškloti aliuminio folija, kad būtų lengviau išimti iškeptus sausainius.

Paruošimo būdas:
1. Sumaišyti miltus, druską, migdolus ir miltinį cukrų (150g). Sudėti minkštą sviestą ir suberti 1/2 pakelio vanilinio cukraus.
2. Tešlą greitai suminkyti iki vientisos masės ir šaldyti 30min.
3. Iš tešlos suformuoti volelį, supjaustyti į 70 gabaliukų ir susukti ragelius. Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje ir nuolat stebėti, kad nepriskrustų.
4. Likusį vanilinį cukrų sumaišyti su miltiniu cukrumi ir apvolioti ragelius!!!

Twitter