500 g varškės,
nepilna stiklinė cukraus,
5 kiaušiniai,
po 2 šaukštus sviesto ir razinų,
nutarkuota apelsino žievelė ir sultys,
džiūvėsėlių.

Sviestą ir varškę ištrinti, cukrų išplakti su tryniais.Juos supilti į varškę.Ten pat suberti visus likusius produktus, supilti sultis.Masę sukrėsti į riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą ir kepti orkaitėje 40 min.Valgyti su arbatos padažu.

Padažui:
šaukštelis sausų arbatžolių,
stiklinė pieno,
vanilės,
šaukštas bulvių krakmolo,
2 šaukštai apelsinų sulčių,
stiklinė grietinės,
2 šaukštai cukraus.

Arbatą užplikyti puse stiklinės verdančio vandens ir nukošti.Pieną užvirinti su vanile ir į jį, nuolat maišant, supilti apelsinų sultyse išleistą krakmolą, arbatą, cukrų.Padažą išmaišyti ir ataušinti.Tada supilti išplaktą grietinėlę ir dar kartą išmaišyti.

Twitter