600g paprikų (žaliųjų, geltonųjų, raudonųjų ),
2 dideli svogūnai,
cukinija,
400g fermentinio sūrio,
150g pievagrybių,
2 česnakų skilteles,
stiklinė aliejaus,
šaukštas saldžiųjų paprikų miltelių,
šaukštas „Alvo“ daržovių prieskonių,
kelios čiobrelių šakelės.

Paprikas, išėmus sėklas, supjaustyti gabalėliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Cukiniją supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Sūrį supjaustyti 2-3 cm dydžio kubeliais. Pievagrybius nuvalyti. Daržoves, pievagrybius ir sūrį pramaišiui suverti ant iešmų.
Paruošti marinatą: česnakus sugrūsti, čiobrelius susmulkinti. Aliejų sumaišyti su daržovių prieskoniais, čiobreliais, saldžiųjų paprikų milteliais ir česnakais. Šašlykus sudėti į dubenį, užpilti marinatu, uždengti ir 12 val. palaikyti šaldytuve.
Daržovių šašlykus sudėti ant grotelių ir kepti 6-8 min. Paskui apversti ir kepti dar 6-7 min.

Twitter