4 riekės baltos duonos, 1 skiltelė česnako,
50g sviesto, 2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio,
1 stiklinė kapoto virto kumpio,

Paimti 4 mažus apkepo indelius. Duoną taip apipjaustyti, kad tilptų į juos. Česnako skiltelę perpjauti ir ja įtrinti duoną, po to aptepti ją iš abiejų pusių minkštu sviestu, sudėti ant skardos ir kepti karštoje orkaitėje apie 10 min., apversti ir kepti dar tiek pat. Tarkuotą sūrį sumaišyti su kapotu kumpiu. Pakepintas duonos riekeles įdėti į apkepo indelius, ant viršaus uždėti sūrio ir kumpio mišinį. Palaikyti orkaitėje aukščiausioje temperatūroje, kad sūris išsileistų ir pradėtų burbuliuoti.
Tinka su žaliomis salotomis. Vietoj kumpio galima vartoti grybus su pakepintais svogūnais ir prieskoniais.

Twitter