4 porcijoms reikės:
Tešlai:
350g miltų,
1 kiaušinio,
druskos,
šonines spirgučiams.
Įdarui:
1kg kopūstų,
100-200g baravykų,
4 šaukų sviesto,
1 svogūno,
druskos, pipirų.

Kopūstus supjaustykite gabaliukais. Apvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir gerai nuspauskite vandenį. Tada sumalkite ar smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustikite ir apkepinkite su sviestu. Grybus pamerkite, išvirkite tame pačiame vandenyje ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su kopūstais ir svogūnais, pagardinkite druska ir pipirais. Suminkykite tešlą iš miltų, kiaušinio, druskos ir pusės stiklinės vandens. Iškočiokite ją, stikline išspauskite apskritimus ir per vidurį dėkite įdaro, sulenkite ir užspauskite kraštus. Sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 2-2 min. Patiekite su spirgučiais.

Twitter