4 kiaulių ausys,
truputis džiovintų arba šviežių petražolių ir salierų šaknų,
1.5 stiklinės pupelių,
1 svogūnas,
2-3 skiltelės česnako,
3-4 šaukštai grietinės,
truputis druskos, pipirų,
lauro lapų,
aliejaus kepimui.

Kiaulių ausis išverdame su petražolių ir salierų šaknimis, pipirais, druska ir lauro lapais.
Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje.Susmulkintą svogūną pakepame su aliejumi, sudedame išvirtas pupeles, susmulkintą ir apkeptą česnaką, pabarstome druska, pipirais, supilame grietinę ir 1 stiklinę sultinio, likusio verdant ausis.
Kaitiname, kol padažas užvirs.
Į lėkštę sudedame virtas ausis, į jas pridedame paruošto įdaro ir papuošiame svogūnų laiškais.

Twitter