Jums reikės:
didokos vištos,
3 greipfrutų,
didelės raudonosios paprikos,
didelio svogūno,
5-6 skiltelių česnako,
3 šaukštų aliejaus,
3 šaukštų supjaustytų petražolių,
pipirų, druskos.

Išspauskite greipfrutų sultis, svogūną supjaustykite griežinėliais, papriką – juostelėmis. Vištą supjaustykite į keturias dalis, sudėkite į keptuvę, užpilkite sultimis, uždenkite ir nakčiai įdėkite į šaldytuvą. Kitą dieną išimkite, nusunkite, įtrinkite druska, pipirais ir puse sutrinto česnako ir palikte pastovėti pusę val. Tada apkepinkite iš visų pusių smarkiai įkaitintame aliejuje. Sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais, paprika ir likusiais susmulkintais česnakais. Supilkite greipfruto marinatą ir troškinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekite su bulvių koše ar ryžiais ir salotomis.

Twitter