1 višta
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 stiklinė sultinio
4 šaukštai degtinės
1,5 stiklines vyšnių
2 šaukšteliai krakmolo
pipirų, druskos pagal skonį

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepusi višta laikoma šiltai, kol paruošiamas padažas.
Padažas: nuo kepimo likęs skystis perkošiamas ir užvirinamas, į jį supilamas vandenyje išmaišytas krakmolas, sudedamos vyšnios ( tinka ir marinuotos), supilama degtinė ir pakaitinama.
Tiekiant į stalą, višta supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu. Valgoma su biriai virtais ryžiais.

Twitter