Tirštas:
Dubenėlyje sumaišykite 4 šaukštus kečupo, 1 šaukštą Vorčesterio padažo, 1 šaukštą baltojo vyno acto ir 4 šaukštus rudojo cukraus. Įdėkite vištieną ir palikite pasimarinuoti.
Pikantiškas:
Mikseriu supklakite1 stambiai pjaustytą raudonąjį svogūną, 3 skilteles trinto česnako, 1-2 šaukštelius džiovinto čilio drožlių, 1 šaukštelį paprikos, 4 šaukštus saulėgražų aliejaus ir 2 šaukštus raudonojo vyno acto, kad masė įgautų grietinės konsistenciją. Ištrinkite šia mase vištieną ir palikite marinuotis.
Kreminis:
Dubenėlyje sumaišykite vienos citrinos sultis ir žievelę su smulkintomis kalendromis bei 400ml kokoso pieno. Įdėkite vištieną ir palikite marinuotis.

Twitter