4 vištos krūtinėlės filė
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 svogūnai
1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos
5 švieži pievagrybiai
pusės citrinos sulčių
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 kubelis vištienos sultinio
2 šaukštai grietinės
2 kiaušinių tryniai
druskos, pipirų

Juostelėmis supjaustytas vištos krūtinėles pabarstyti maltais pipirais, druska, paprikos milteliais, pašlakstyti citrinos sultimis ir aliejuje. Baigiant kepti sudėti susmulkintus grybus, juostelėmis supjaustytas paprikas. Vištienos sultinio kubelio ištirpinti virintame karštame vandenyje, užpilti ant paruoštos vištienos krūtinėlės ir troškinti 10-15 minučių. Kiaušinio trynius ir grietine suplakti ir baigiant troškinti supilti į troškinį. Valgyti su biriai virtais ryžiais.

Twitter