4 porcijoms reikės :
300 g vištos krūtinėlių.

Marinatui :
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų citrinos sulčių,
ryšelio kalendrų arba petražolių,
raudonosios paprikos,
skiltelė česnako.

Padažui :
raudonosios paprikos,
2 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų citrinos sulčių,
2 svogūnų laiškų,
cukraus,
druskos.

Mėsą supjaustykite nelabai siauromis juostelėmis.Marinatui papriką išvalykite ir supjaustykite.Kalendras arba petražoles susmulkinkite.Česnaką sutrinkite.2 šaukštus aliejaus sumaišykite su 2 šaukštais citrinos sulčių, paprika, česnaku ir žalumynais.Marinatu įtrinkite mėsą.2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.Nusunkite ir pabarstykite druska.Sumaukite ant šašlyko iešmų.Kepkite po 12 min iš abiejų pusių 200 laipsnių orkaitėje.
Padažui papriką ir svogūną supjaustykite.Sumaišykite su sojų padažu ir citrinos sultimis.Pagardinkite cukrumi ir druska.Patiekite su šašlykais.

Twitter