4 šlaunelės
500g pievagrybių
2 svogūnai
200g tarkuoto sūrio
1 kiaušinis
2 skiltelės česnako
100g majonezo
druskos,pipirų
vištienos prieskonių

Nuo šlaunelių labai atsargiai nuimame odelę. Mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome kubeliais ir sumaišome su kiaušiniu. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pasūdome, papipiriname, bei įberiame vištienos prieskonių. Paruoštus grybus išmaišome su vištienos gabalėliais ir tarkuotų sūriu. Šiuo faršu įdarome vištienos šlaunelių odelę ir kraštą užtvirtiname mediniu smeigtuku. Česnaką labai smulkiai sukapojame ir sumaišome su majonezu, tada šiuo majonezu aptepame šlauneles ir pastatome kepti į orkaitę. Kepame 250 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Twitter