110 g. šokolado, 0,5 stiklinės verdančio vandens, 1 stiklinė sviesto, 2 stiklinės cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 4 kiaušinių išplakti baltymai, vanilės, 2,5 stiklinės miltų, 1 arbatinis šaukštelis sodos, žiūpsnelis druskos, 1 stikinė rūgpienio.
Glaistui: 1 stiklinė sutirštinto pieno, 1 stiklinė cukraus, 3 kiaušinių baltymai, 0,5 stiklinės sviesto, vanilės, 1,3 stiklinės kokoso drožlių, 1 stiklinė skaldytų riešutų.
Verdančiame vandenyje ištirpinamas šokoladas, sviestą su cukrumi išsukti iki purumo, sudėti kiaušinių trynius, vanilę ir šokoladą. Sudėti sausus ingredientus, taip pat ir rūgpienį, atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus. Padalinti masę į 3 dalis. Kiekvieną dalį supilti į formą, išklotą kepimo popieriu. Kepti apie 35 minutes 175 laipsnių celsijaus temperatūroje. Viršų patepti pagamintu glaistu.
Glaistas paruošiamas taip: sudėti viską išskyrus riešutus ir kokosą į keptuvę. Kepti ant vidutinės ugnies apie 12 minučių. Masei sutirštėjus, nuimti nuo ugnies ir sumaišyti su kokosu bei riešutais.

Twitter