3,5 stiklinės cukraus;
0,5 stiklinės vandens; cukraus sirupui;
0,5 stiklinės vandens želatinai;
2 šaukštai želatinos;
3 kiaušinio baltymai;
0,5 stiklinės cukraus pudros (apibarstymui);

Į šaldytą virintą vandenį supilti želatiną ir palikti 1,5 val.
Cukrų įpilti į vandenį ir virti iki tol, kol pradės virti dideliais burbulais. Pabandymui paimkite ant šaukštelio truputį sirupo, panardinkite į šaltą vandenį ir rankomis susukite rutuliuką. Jeigu rutuliukas išlaiko formą ir nelimpa prie rankų, sirupas jau gatavas.
Į karštą sirupą įpilti išbrinkintą želatiną ir plakti apie 20 min. Po to plona srovele supilti kiaušinio baltymus ir plakti dar 10 min.
Masę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti zefyrus ant sviestinio popieriaus. Apdžiovinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Twitter