375 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g cukraus
pakelis vanilės, 250 g sviesto
125 g maltų migdolų
125 g raudonųjų serbentų drebučių
2 šaukštai cukraus pudros

Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kepimo miltelius. Viduryje padarę duobutę, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, maltus migdolus ir sudėkite šaltą, mažais gabalėliais sukapotą sviestą. Greitai užminkykite tešlą ir kurį laiką palaikykite šaldytuve. Iš tešlos iškočiokite 3 mm storio lakštą ir išspauskite 4 cm skersmens apskritimus. Juos dėkite į sviestu pateptą skardą ir 10 min. kepkite 175 – 200 „C orkaitėje.
Ataušusius sausainius padalykite į dvi dalis ie jų apačias aptepkite serbentų drebučiais. Užvožkite likusiais sausainiais ir suspauskite. Pabarstykite cukraus pudra.

Twitter