700 g žuvies
2 vidutinio dydžio burokėliai
100 g prieskoninių daržovių
1 svogūnas
5 džiovinti baravykai
citrinos sulčių
kvapniųjų pipirų
1 lauro lapelis
cukrus
karčiųjų pipirų
druska

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje.
Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį.
Išvirus perkošti.
Atskirai išvirti burokėlius, nulupti ir stambiai sutarkuoti, sudėti į nuovirą, 1 stiklinę burokėlių raugo, įberti druskos, pipirų, žiupsnelį cukraus ir įpilti citrinos sulčių.
Barščius patiekti su bulvėmis arba kietai išvirtų kiaušinių ketvirtadaliais.
Galima perkošti ir patiekti puodeliuose su paštetėliais (pyragėliais).

Twitter