1 kg jūros lydekos filė,
500 g paprikos,
2 bandelės,
2 svogūnai,
4 kiaušiniai,
citrinos sulčių,
džiuvėsių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.

Vieną papriką sumalti. Likusias paprikas smulkiai supjaustyti ir virti ant silpnos ugnies 10 min. Baigiant virti, pasūdyti ir papipirinti. Tada nukošti ir sudėti maltą papriką. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir perlieti verdančiu vandeniu. Žuvies filė apšlakstyti sultimis ir palikti atsileisti. 2 kiaušinius kietai išvirti ir smulkiai supjaustyti. Bandeles pamirkyti karštame vandenyje ir paskui nuspausti. Žuvies filė sumalti, išmaišyti su mirkyta bandele, svogūnais, supjaustytais kiaušiniais ir vienu žaliu kiaušiniu. Masę gerai išmaišyti, pasūdyti ir papipirinti.
Žuvies masę iškočioti ir į vidurį sudėti paprikas. Tuomet suvynioti kaip vyniotinį. Supjaustyti stambiais gabalais. Likusį kiaušinį išplakti. Žuvies kotletus pamitkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiuvėsėliuose ir kepti aliejuje iš abiejų pusių po 3-4 min.
Patiekti su ryžiais.

Twitter