250 g ryžių
apie 300-500 g žuvies
2 nemaži pomidorai
maža dežutė pievagrybių
didelė galva svogūno
nemaža morka
druska, pipirai, prieskoniai žuviai
2-3 šaukštai grietinės
apie 100 g sviesto
apie 200 g fermentinio surio
Supjaustyti žuvį gabalėliais ir pagardinti prieskoniais, sudėti į troškintuvę, ant viršaus sudėti supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabalėlius sviesto, užpilti vandeniu ir patroškinti apie pusvalandį. Tuomet įdėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus, įdėti grietinę ir ant viršaus supilti ryžius (paskirstyti kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstyti prieskonių ryžiams ir uždengus ryžius virti kol ryžiai išvirs. Tuomet užtarkuoti fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitinti kol sūris išsilydys.

Twitter