700 g žuvies,
10 pipirų,
lauro lapelis,
1 šaukštas miltų,
200 g prieskoninių daržovių,
1 šaukštas sviesto,
150 g grietinės,
3 l vandens.

Iš nuvalytos žuvies ir įvairių žuvies likučių su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais išvirti sultinį ir perkošti.Paskui sudėti svieste paspirgintus miltus ir vėl užvirinti.Pagaliau suleisti pagamintus kukuliukus ir kiek pavirinus sudėti susmulkintas virtas bulves, supjaustytus petražolių lapelius ir užbalinti rūgščia grietine.

Kukuliukams :
300 g žuvų mėsos be kaulų,
0.5 riekelės pyrago,
pipirų,
0.5 kiaušinio,
1 šaukštas grietinės,
svogūnas,
0.5 šaukšto sviesto.

Žuvies mėsą sumalti, sudėti išmirkytą ir nuspaustą pyragą, spirgintą svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, sviestą, kiaušinį, ir išmaišyti.Iš masės padaryti nedidelius apvalius kukuliukus, pavolioti juos miltuose ir išvirti tame pačiame sultinyje.
Bulves nuskusti, nuplauti ir apvaliu peiliuku išpjauti mažas bulvytes arba supjaustyti kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje.Nukošus sudėti į sultinį.

Twitter